Meteen naar de inhoud
Met SEO uitbesteden zonder het gedoe.

SEO, search engine optimization, ofwel je website optimaliseren om hoger te scoren in Google en andere zoekmachines. Een geweldige manier om jouw bedrijf aan de wereld te laten zien en nieuwe mensen en mogelijk klanten te bereiken.

Toch is er voor bedrijven en ondernemers vaak nog veel te winnen op het gebied van SEO. Misschien weet jij stiekem ook wel dat jij hier nog veel meer uit kan halen, maar heb je te weinig tijd of weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken. Dus…

Herken jij dit?

Herken jij jezelf in (een van) deze punten? Dan ben je niet de enige, veel ondernemers krijgen niet de resultaten uit hun SEO waar ze op gehoopt hadden.

Dat zien we veel, mensen gaan aan de slag maar weten niet zeker hoe ze dit moeten doen en komen erachter dat er toch echt veel tijd in gaat zitten. Zonde natuurlijk, jij bent ondernemer geworden om te ondernemen en niet om uren lang teksten te schrijven. 

Dus herken jij jezelf hierin? Dan raden we je aan om nog even verder te lezen! 

Want wil jij…

Dat begrijpen we! Laten we het nog duidelijker maken waarom SEO zo waardevol is en waarom het belangrijk is om dit echt goed aan te pakken.  

Stel je voor, je hebt een sportschool in Nijmegen en maandelijks zoeken 1000 (fictief getal, maar wel lekker om mee te rekenen) mensen op Google naar ‘sportschool Nijmegen’. Jij staat met jouw sportschool wel op de eerste pagina van Google maar op de 8e positie. 

Dan zul je niet veel van die 1000 mensen naar jouw website krijgen. Waarom? 40% van de mensen klikt op de website die op nummer 1 staat, zij krijgen dus maandelijks 400 mensen zonder hier geld aan uit te geven aan advertenties. 

Wanneer je op plek 2 staat ga je naar 20% van al het verkeer. Op plek 3 blijf je nog over met 10% van alle mensen die naar deze term zoeken. 

Sta jij op die 8e plek kan je ongeveer 3% verwachten, zoals je zelf ook ziet is dit een enorm verschil aan websiteverkeer en mogelijk nieuwe inschrijvingen. 

Wanneer je niet in de top 3 van jouw belangrijkste zoekwoorden staat zul je dus enorm veel verkeer mislopen.

 • Zoek positie 1. ca. 40%

 • Zoek positie 2. ca. 20%

 • Zoek positie 3. ca. 10%

 • Zoek positie 4. ca. 7%

 • Zoek positie 5. ca. 5%

 • Zoek positie 6. ca. 4%

 • Zoek positie 7. ca. 3%

 • Zoek positie 8. ca. 3%

Hoog scoren in Google is niet makkelijk en zal een goede aanpak vragen. Een combinatie van schrijven, optimaliseren, backlinks en continu bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO. 

Dat is ons dagelijks werk, maar wij kunnen ons heel goed voorstellen dat jij hier geen tijd voor hebt. En dat is precies waarom we ondernemers graag verder helpen. 

Jouw SEO uitbesteden geeft je .

Wij snappen heel goed dat jij nu staat te springen om die 1e positie en jouw website hoger in Google, helaas ben jij daar niet de enige in. Jouw concurrenten zijn ook hard bezig om die te bereiken. Daarom is het zo belangrijk om een goede en consequente strategie te hebben die jou naar de top gaat helpen.

Stuur ons een appje en we plannen graag een kennismaking met je! Liever niet via Whatsapp? Dan kan je ook het contactformulier invullen. 

Tijd voor resultaat! 

Jij wilt jouw website hoger in Google, snappen we. Daar gaan we wat aan doen. Onze SEO expert staat in de startblokken om jouw website een enorme boost te geven op het gebied van SEO.

Hoe gaan we aan de slag? 

Jij wilt dus je SEO uitbesteden, wij staan voor je klaar. We beginnen met een kennismaking. Wat doe je, welke diensten of producten bied je aan, en wat maakt jou en je bedrijf uniek? Zo weten wij waar we ons op gaan richten, wat je verwacht en hoe wij het beste jou verder kunnen helpen. 

Dan gaan we aan de slag met een uitgebreid SEO onderzoek voor jouw website. Wat gaat er nu goed, waar liggen de kansen en waar moeten we ons op richten?

Ben je het ermee eens? Dan gaan we aan de slag. Vanaf nu hoe je je geen zorgen meer te maken om jouw SEO. Wij doen alles van het schrijven, optimaliseren en analyseren. Maandelijks komen we bij je terug met de resultaten, nieuwe mogelijkheden en de plannen voor komende weken. 

Enthousiast? Wij wel, plan snel een kennismaking in of stuur ons een appje als er iets nog niet helemaal duidelijk is, we leggen het je graag uit. 

SEO uitbesteden in het kort: 

Nog even een kleine samenvatting. SEO kost veel tijd en daarom ook geld, zeker als je niet (zeker) weet wat je moet doen. Daarom is het voor veel ondernemers verstandig om dit uit te besteden. Dat is het moment dat wij je komen helpen. Wij gaan:

 • Jouw website onderzoeken en kijken waar de kansen liggen
 • Deze uitwerken en zo jouw website optimaliseren 
 • Je website aanvullen met nieuwe en relevante content
Projections-amico

Jouw website hoger in Google, het is nu tijd om er echt mee te beginnen! Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken en de mogelijkheden met je door te nemen. Volledig vrijblijvend natuurlijk. 

NewDaySocial is nu DuckImpact

Een nieuwe naam, dezelfde kwaliteit met meer impact