Meteen naar de inhoud
hulp bij SEO
Leestijd: 3 minuten

Hulp bij SEO

Ben jij op zoek naar hulp bij je SEO? Dan zit je goed bij NewDaySocial, wij hebben de afgelopen jaren veel klanten mogen helpen bij hun SEO. Dat betekent hoger ranken in de zoekmachines, meer verkeer naar je website, meer mensen en dus ook meer verkopen. Wie wilt dat nu niet? 

Wat is SEO? 

Laten we beginnen bij het begin, wat is SEO nu eigenlijk? Voordat je hulpt zoekt bij het uitbesteden van SEO is het handig om te weten wat het precies is. SEO staat voor search engine optimization, oftewel het optimaliseren om zo beter te ranken in zoekmachines zoals Google.

Iedereen wilt dat zijn site boven aan staat dat betekent namelijk dat je gemiddeld wel 40% van al het verkeer naar jou website komt! Dus als er maandelijks 3000 mensen op zoek zijn naar jouw dienst of product, dan krijg je daar 1200 mensen van.

hulp bij SEO

Wanneer je op nummer 2 staat gaat dit al terug naar 20% en wanneer je ergens onder aan de pagina staat kan je rekenen op ongeveer 3%. 

Door je website te optimaliseren kan je dus veel meer bezoekers bereiken met je website en jowu diensten en/of producten aan de wereld laten zien. 

SEO is niet altijd even makkelijk, het kost tijd en energie die ondernemers vaak niet hebben. Daarom bieden we graag onze hulp bij SEO aan. 

 

SEO voor jouw bedrijf

Tegenwoordig gebruikt iedereen google om te vinden waar ze online naar op zoek zijn. Dagelijks worden er 3,5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd, en toch als jij een website hebt die niet goed rankt komt er niemand uit bij jouw website. 

Het liefst wil je met jouw bedrijf voor elk relevant zoekwoord in de top 3 staan van resultaten. Dat is niet makkelijk maar wel mogelijk. Om dit te bereiken moet je website geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, relevante content bevatten en regelmatig worden aangevuld met nieuwe content. 

Daarnaast is het prettig om goede backlinks te hebben om zo de autoriteit te verhogen van jouw website. 

SEO uitbesteden

Autoriteit, backlinks, landingspagina’s en content. Begint je hoofd al te tollen als je hierover nadenkt en alle tijd en energie die hierin gaat zitten? Dat snappen we, bezig zijn met SEO is niet voor iedereen leuk. Wij vinden het leuk, maar snappen ook dat niet elke ondernemer het hiermee eens is.


Dat is ook precies waarom wij mensen hulp bieden bij SEO. Wij nemen het van je over van a tot z. We beginnen met een onderzoek, wat gaat er lekker, waar liggen de mogelijkheden en welke kritieke fouten moeten er zo snel mogelijk worden opgelost? Dan gaan we een plan maken en gaan we aan de slag.

We schrijven blogs, kijken naar de achterkant van je website en lossen hier de problemen op, optimaliseren bestaande content en maken landingspagina’s voor relevante zoektermen. Zo doen we er alles aan om jouw website te optimaliseren voor Google. 

Veel gestelde vragen: 

Hoeveel kost SEO?

Dat verschilt per bedrijf en werkzaamheden. We kunnen je nu dus geen prijsopgave geven, we spreken namelijk per klant een vast aantal uur af die we besteden aan hun SEO. Zo kunnen we voor elk budget iets betekenen. 

Natuurlijk geven we een indicatie van uren waarvan wij denken dat jij het meeste resultaat gaat behalen en natuurlijk misschien nog wel belangrijk winst. 

 

Wat kan ik verwachten?

Resultaat! Maar niet meteen, SEO is iets waarvan je op de lange termijn pas echt de resultaten gaat zien. Het duurt even voordat Google jouw pagina’s, blogs en content laat zien aan de mensen. 

Kan ik het niet zelf doen?

Natuurlijk kan je SEO ook zelf doen, zeker als je alle kennis in huis hebt en de tijd ervoor hebt is dit mogelijk. Echter hebben veel ondernemers andere prioriteiten waardoor SEO toch ergens blijft liggen en andere dingen belangrijker zijn. Snappen we, door het uit te besteden weet je zeker dat het gedaan wordt en dat het ook goed gedaan wordt. 

Het scheelt tijd, energie en geld. Want jij kan je bezig houden met dingen die alleen jij kan doen binnen jouw bedrijf. Daarnaast hoef je ook niet uren bezig te zijn met het bijhouden van alle trends, ontwikkelingen en updates op het gebied van SEO. 

Wil jij hulp bij je SEO? Dan staan we voor je klaar. Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking te plannen. Hier maken we kennis, willen we van alles weten over je bedrijf en bespreken we wat er allemaal mogelijk is. 

Laten we beginnen

Jij weet met wie je wilt werken en dat je deze mensen ook echt resultaten kan geven. Nu moet je ze nog bereiken en veranderen in klanten, dat is het punt waar wij je komen helpen. Laten we daarmee beginnen, met een kennismaking. Wie ben jij? Wat doe je? En vooral waarom? 

Plan vandaag nog een kennismaking in en we kijken graag met je wat er allemaal mogelijk is! 

Deze post delen? Dat kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NewDaySocial is nu DuckImpact

Een nieuwe naam, dezelfde kwaliteit met meer impact